Diensten

Partner in Data, Onderzoek and Technologie

Researchable bestaat uit gepassioneerde digitale bouwers, dataspecialisten en bovenal probleemoplossers die niet bang zijn om jou uit te dagen. We helpen je bij het bedenken, ontwerpen en realiseren van softwareapplicaties met impact, waarin de omgang met data centraal staat.

Spiral
rocket-svg

Softwareontwikkeling

Researchable kan de ontwikkeling van jouw volledige applicatie of platform realiseren. Je kan ons ook inzetten om met je eigen ontwikkelteam samen te werken. Researchable ontwikkelt applicaties waarin data, technologie en algoritmen worden gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan dashboards waarin we data visualiseren. Of een platform dat vragenlijsten uitstuurt en real-time analyseert. Dat kan helpen om de besluitvorming te verbeteren, processen te automatiseren of gebruikerservaringen te personaliseren. Onze ontwikkelaars hebben veel ervaring in het bouwen van schaalbare webapplicaties en data platformen op een agile manier. We excelleren in full-stack development.

Data-engineering

Om meer met data te kunnen doen is het correct verzamelen, opslaan en toegankelijk maken van data cruciaal. Researchable helpt organisaties met het verzamelen van data, gestructureerd opslaan van data, en het integreren en ontsluiten van systemen en andere databronnen. Heb je bijvoorbeeld meerdere databases die je wil combineren om samen te analyseren? Of misschien wil je wel een hele nieuwe data-infrastructuur opzetten. Researchable helpt je erbij. Met onze wetenschappelijke expertise denken we ook graag met je mee op het gebied van data science, waardoor je database uitermate geschikt is voor analyses (denk aan machine learning, forecasting of predictiemodellen). We zijn ISO27001-gecertificeerd, dus we zorgen ervoor dat jouw data veilig blijft.

cogs-svg
molecules-svg

Onderzoek en valorisatie

Researchable helpt jou bij het ontwikkelen van software en databases om onderzoek mee te kunnen doen. Denk daarbij aan het bouwen van (web-)apps of databases die jouw data automatisch analyseren. Zo kan je jouw data visualiseren in een dashboard en dat terugkoppelen aan onderzoekers, artsen of onderzoeksdeelnemers. Of denk aan een platform voor dataverzameling, dat automatisch vragenlijsten uitstuurt naar deelnemers. Vanuit onze wetenschappelijke achtergrond weten we hoe uitdagend het kan zijn om een wetenschappelijk valide en gebruiksvriendelijk ICT-product op te leveren. We weten alles van privacyreglementen (AVG, GDPR), informed consent en het veilig opslaan van data (on premise, binnen of buiten de EU). We denken graag met je mee, van onderzoeksvoorstel tot eindproduct. Dat bouwen we vervolgens volledig op maat voor je, zowel de front-end als de back-end.

Onze Technology Stack

Hier vind je onze technology stack: de programeertalen, frameworks, databases en front-end en back-end tools die we gebruiken in onze projecten. Staat de jouwe er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden, want we leren voortdurend dingen bij. Softwareontwikkeling en data-innovatie staan tenslotte nooit stil!

Ruby on Rails
TypeScript
NextJS
Azure
React
Neo4j
Kubernetes
Databricks
Terraform
Python
MongoDB
Docker
Slack
Tailwind
Go
JavaScript
Gitlab
R
Ik zou Researchable zeker aanbevelen vanwege hun wetenschappelijke achtergrond. De proactieve houding en kennis van zaken heeft geleid tot het succes van ons dataplatform.
auke-damstra-black-white
Auke Damstra-Managing Director Sport Data Valley
about_security

ISO27001-gecertificeerd

Researchable is ISO27001-gecertificeerd. Informatiebeveiliging is een standaardonderdeel van het ontwikkelproces. Jouw data is bij ons in veilige handen.

services_agile

Agile & Scrum

Researchable ontwikkelt software iteratief middels SCRUM. We werken in kleine stappen toe naar het eindproduct. Jouw feedback wordt daardoor voortdurend meegenomen in de ontwikkeling.

Organisaties die met ons werken

syntho
ev-biotech
sportinnovator
umcg-
vitens
leiden-university
university-of-groningen
university-of-twente-
eduard-avatar-bg-gray

Laten we het hebben over jouw volgende data-innovatie

Vrijblijvend introductiegesprekVoorstel voor een meeting binnen 12 uur